Keitä me olemme


Vaikuttava Ote tukee lämpimästi, ihmisläheisesti, yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti kehosi hyvinvointia, apunasi ovat Esa ja Elina Remes.

Esa Remes

”Olen koulutettu hieroja ja kalevalainen jäsenkorjaaja Esa Remes. Olen aikaisemmalta ammatiltani lähihoitaja ja erikoistumisalani on kuntoutumisen tukeminen. Koulutetuksi hierojaksi olen käynyt koulun Savonlinnassa vuonna 2013-2014. Olen opiskellut myös fysioterapiaa.

Työhistoriaa minulla on Suomen aivotutkimus- ja kuntoutuskeskus Neuronista, henkilökohtaisen avustajan töistä ja Kuopion kaupungin kotihoidosta ja pitkäaikaisosastoilta.

Urheilun haasteet tunnen pelaajan ja junnuohjaajan taustoista käsin (jalkapalloa 13 vuotta, jääkiekkoa 5 vuotta, amerikkalaista jalkapalloa 5 vuotta, kiekkokoulun ohjaajana Kalpa ja KSS).

Vaikuttava ote -yrityksen perustin loppuvuonna 2014, ja olen ratkaisuuni hyvin tyytyväinen. On ilo saada auttaa!”

Elina Remes

”Olen vyöhyketerapeutti Elina Remes. Aiemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja ja viittomakielen ohjaaja. Lähihoitajaksi valmistuin 2008 ja viittomakielen ohjaajaksi 2014. Vyöhyketerapeutiksi pätevöidyin 2016. Olen myös käynyt imukuppihieronnan kurssin.

Työkokemusta minulla on lasten, vanhusten ja vammaisten kanssa työskentelystä päiväkodeissa, palvelukodeissa ja Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Käyttämällä Vaikuttavan Otteen palveluita tuet suoraan paikallista yrittäjyyttä!