Hierontapalvelut


Välitä itsestäsi, pidä kehostasi huolta!

Hieronta lievittää kipua, hoitaa lihasta ja saa kokonaisvaltaisesti jaksamaan töissä paremmin. Säännöllisellä lihashuollolla työkyky säilyy parempana ja hyvinvointi kohenee. Hieronta helpottaa stressiä sekä rentouttaa kehon ja mielen. Varsinkin istumatyötä tekeville ja rakennusalalla toimiville hieronnasta on käsinkosketeltavaa hyötyä ja se auttaa jaksamaan.

Tule hierontaan hoitamaan itseäsi. Hyvin huollettu keho kiittää ja voi hyvin. Jaksat paremmin ja kivut lievittyvät. Olo kohenee osaavan hierojan käsissä. Koulutettu hieroja Esa Remes Kuopiosta löytää tarkasti hoitoa kaipaavat kohdat ja kipupisteet.

Lahjakortti on mainio tapa muistaa myös häntä, jolla on jo kaikkea. Milloin ikääntyvä läheisesi viimeksi pääsi hierottavaksi hoitavaan kosketukseen ja lämpimään läsnäoloon? Palvelu tuodaan kotiin tai vaikka palvelutaloon. Maksutapoina käy myös Epassi, Smartum, Eazybreak! Varaa tästä aika tai osta läheisellesi lahjakortti.

Lahjakortit

Hierontoja voit myös ostaa itsellesi, puolisolle tai vaikka tuttaville lahjakortteina.
Hoitotyö ei sisällä arvonlisäveroa.

Työntekijä arvostaa sellaista työnantajaa, joka sitoutuu työntekijöidensä hyvinvointiin pitkäjänteisesti. Kehon hoito voi kohentaa myös työmotivaatiota ja vireystilaan vaikuttaessaan voi parantaa työn laatua. Rentoutumaan pystyvä, kosketettu työntekijä voi hyvin. Pyydä tarjous!

Näe itse, miten paljon työntekijöittesi hyvinvointi paranee, jos esimerkiksi kolmen viikon välein ammattihieroja on läsnä koskettamassa ja hoitamassa tiimiänne. Kehon hoitaminen hoitaa myös mieltä.

20 minuutin jaksoissa yhden päivän aikana on mahdollista antaa omaa aikaa esimerkiksi 20 työntekijälle päivässä!

Ajan voi myös jakaa toisin tiiminne koosta riippuen: 30 minuutin jaksoissa koko päivän aikana ehtii hoitaa 14 työntekijää ja puolen päivän aikana seitsemän.

Tunnin aikana ehtii tehdä perusteellisemman ja yksilöllisemmän hieronnan. Lyhyen hieronnan aikana voi keskittyä vaikkapa työssään paljon seisovan tai liikkuvan jalkoihin tai koneen äärellä istuvan hartioihin. Apu sinne, missä siitä eniten on iloa ja hyötyä!

Voit tehdä myös 3 kuukauden, puolen vuoden tai vuoden sopimuksen kolmen viikon välein nyt erikoishinnoilla ensi vuodeksi, kysy tarjous.

Hierontasarjakortit yhteisölle tai itselle: Kun tilaat useamman hieronnan sarjan, ehkäiset ennalta mahdollisia tulevia vaivoja.

Vaikuttava ote – tunnet sen!

Ota yhteyttä ja tilaa rentouttava hieronta tai jäsenkorjaus!